Over Schildersbedrijf Chris Bakker

Over ons

Wij zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent.

Sinds 2015 – Kwaliteit, daar staan wij bij schildersbedrijf Chris Bakker voor. Netjes, precies en zorgvuldig –We kijken naar de details, nemen de tijd en zorgen dat iedere klus tot in de puntjes wordt afgewerkt.  Ieder onderdeel van het hout wordt dan ook op voorhand volledig geinspecteert. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak kunnen wij precies aangeven welke verf er nodig is voor welke situatie. Bij schildersbedrijf Chris Bakker bieden wij op voorhand een gratis offerte op maat, heeft u altijd garantie en zorgen wij altijd voor zeer heldere communicatie.

villa machines voor hoogwerk laren schildersbedrijf schilderen chris bakker
Waarom kiezen voor Schildersbedrijf Chris Bakker?

Kwaliteit leveren is onze nummer 1 prioriteit.

Bij Schildersbedrijf Chris Bakker krijgt u altijd de allerhoogste kwaliteit, daar leggen wij onze volledige focus op. We gebruiken de allerbeste materialen en als u ergens niet tevreden mee bent, heeft u altijd 100% garantie. Daarnaast kunt u bij ons altijd eerst een gratis offerte op maat laten maken, waardoor weet wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten. Nadat u de offerte heeft ontvangen heeft u twee weken bedenktijd.  Een schilderklus is altijd maatwerk, waardoor er eerst een afspraak moet worden gemaakt waarbij wij langskomen om te kijken wat er nodig is. Hierna kunnen wij u een offerte sturen. Naast dat wij binnen- en buitenschilderen, doen wij ook houtrotreparatie, dubbelglas zetten, lak en latex spuiten en krijgt u altijd gratis professioneel advies.

1.

Altijd de
allerhoogste kwaliteit

2.

Gratis offerte
op maat

3.

100% Garantie

4.

Glasheldere
communicatie

Voor degelijk en betrouwbaar schilderwerk.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen bij het leveren van het product, maar ook bij de service en de benodigde nazorg.

Of geef ons een belletje:

06-51470492

Ervaringen

5.0
5/5

Chris heeft onlangs onze achtergevel geschilderd en houtwerk vervangen en gerepareerd. Ziet er erg mooi uit, zeer goed werk!

 

- Francisca Verheij
5.0
5/5

Ik ken inmiddels Chris Bakker 10 jaar toen hij 3 jaar geleden zijn
eigen bedrijf is gestart was het mij duidelijk dat hem zou gaan lukken.
Zijn kracht is niet alleen schilderwerk maar ook het bouwkundige wat
hierbij ook komt kijken slopen / timmerwerk / schilderen / overleg met opdrachtgever
En ook scherpe prijzen maken en hard werken zijn zijn ambities.
Leuke kerel om mee samen te werken met een eigen smaak en advies.

- Axel Grothausen - BNI Bussum
5.0
5/5

Top schilder werkt netjes en vakkundig. En een mooie prijs. Chris ook bedankt voor de kleine extra dingen die je voor me gedaan hebt.

- Petra Kruijmer

Stuur ons een e-mail of vraag een offerte aan!

Bij vragen of opmerkingen mag u ons natuurlijk ook altijd mailen.