Diensten

"Kwaliteit leveren is voor ons nummer 1 prioriteit."

Privéschilder

Als uw vertrouwde privéschilder bied ik de unieke combinatie van professionaliteit en persoonlijke zorg. U hoeft zich geen zorgen te maken over vreemden in uw huis. Ik waarborg privacy en veiligheid, terwijl ik zorg voor een vakkundige transformatie van uw ruimte. Met mij als uw enige contactpersoon, geniet u van een zorgeloze en persoonlijke schilderervaring. Neem contact op voor een veilige en gepersonaliseerde schilderoplossing. 

Buitenschilderwerk

Hoe de buitenkant van uw huis geschilderd is, kan heel bepalend zijn voor de charme en uitstraling van uw huis. Als het schilderwerk van de buitenkant van het huis afgebladerd is, kan dit zorgen voor een onverzorgde look. Als uw woning aan de buitenkant geverfd wordt ziet deze er niet alleen mooier uit, het zorgt er ook nog is voor dat uw huis beschermd wordt tegen zon en regen. Bij Schildersbedrijf Chris Bakker willen we u graag helpen om uw huis er weer piekfijn uit te laten zien. Neem contact met ons op of vraag gratis een offerte aan op maat.

Onderhoudsabbonementen

Om altijd van uw nieuw geverfde huis te kunnen blijven genieten, bieden wij onderhoudsabbonementen aan. Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden om uw woning zo goed mogelijk te onderhouden. Neem contact met ons op om informatie te krijgen over de mogelijkheden.

Natuurstenen dorpels voor deuren en ramen

Bij Schildersbedrijf Chris Bakker kunnen wij ook op maat gemaakte natuurstenen dorpels aanleggen. Deze kunnen zowel voor deuren, ramen als kozijnen worden ingemeten.

Binnenschilderwerk

Vaak gaan mensen zelf aan de slag met binnenschilderwerk. Hoe vaak van die keren zag het er perfect tot in de puntjes afgewerkt uit? Het blijkt vaak toch tijdrovender en een preciezer werkje dan mensen van te voren verwachten. Naast buitenschilderwerk is ook binnenschilderwerk een specialistisch vak op zichzelf. Wij als schilderspecialisten gebruiken alleen de allerbeste kwaliteit verf, de meest efficiënte werkwijze en zijn wij tot ons beschikking over de juiste materialen. Als u binnenschilderwerk door ons laat doen, houdt u daar niet alleen een prachtig huis aan over, maar scheelt het u ook tijd en stress. De BTW voor binnenschilderwerk is vaak ook nog is aftrekbaar, wat u dus ook geld kan schelen. Een win-win dus. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Kleur en Stijl Advies

Met meer dan 10-jaar ervaring in het vak, kunnen wij u als geen ander adviseren over de juiste kleur en stijl voor in en om uw woning. Wij kunnen bij Schildersbedrijf Chris Bakker uw huis een totale make-over geven als u hier behoefte aan heeft. Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

Poedercoaten

Heb jij metaalwerk wat je graag een frisse look wil geven? Bij Schildersbedrijf Chris Bakker geven wij elk metaaloppervlak een spikplinternieuwe uitstraling door middel van poedercoating. Met deze verftechniek ontstaat er een mooie, egale en duurzame coating op ieder gewenst metaal oppervlak. 

Wat is poedercoating?

Met poedercoating brengen we een beschermlaag aan op metalenoppervlaktes door middel van een elektrostatisch proces. Via een spuitpistool wordt er poeder aangebracht op metalenoppervlakken waarna deze wordt verhit zodat er een egale verflaag op het oppervlak uithard. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Lak en Latex Spuiten

Waarom lak of latex spuiten?

Wil u een snel en volledig streeploos eindresultaat? Dan is lak en/of latex spuiten de oplossing voor uw woning. Lak en/of latex spuiten zorgt voor een superstrak en egaal resultaat voor op muren, plafonds of houtonderdelen. Het is voordelig, tijdbesparend en wordt steeds populairder door de snelle en effectieve werking.

U kan ervoor bijvoorbeeld voor kiezen om uw houtwerk met lak te laten spuiten in plaats van te laten beschilderen. Dit zorgt ervoor dat uw houtwerk heel egaal en volledig zonder strepen afgewerkt wordt, wat bij schilderwerk wel het geval kan zijn. Bij schildersbedrijf Chris Bakker gebruiken wij premiumverf en professioneel spuitapparatuur waardoor het spuitwerk jaren lang goed blijft. De (hout)lak die wij geruiken is speciaal bedoeld voor hout en kan op veel verschillende oppervlakten worden voorzien, zoals op de trap, kozijnen, deuren etc.

Onze werkwijze latex spuiten

Als voorbereiding op het latex spuiten moet de gehele ruimte leeg zijn en is het ook belangrijk dat alles goed schoon is. Wij zorgen ervoor dat alles wat niet gespoten mag worden, volledig en keurig wordt afgeplakt. Ook zorgen wij ervoor dat alle inwendige naden en hoeken netjes worden afgekit. Als het nodig is voeren wij een paar kleine reperaties uit, zodat wij zeker weten dat er niks onbedoeld gespoten wordt.

Als we kunnen beginnen met het latexspuiten, beginnen we eerst met een onderlaag namelijk met een primer. Als deze overal zorgvuldig is toegepast beginnen wij met het spuiten van onze premium latexverf. Wij gaan hiermee door totdat de latexverf 100% gedekt heeft. U moet 1 tot 2 dagen wachten totdat de latexverf volledig gedroogd is.

Onze werkwijze lakspuiten

Bij het spuiten van lak is het heel belangrijk dat de ondergrond goed wordt voorbehandeld. De voorbereiding is zeer belangrijk, omdat dit ervoor zorgt dat het spuitwerk zo egaal en strak mogelijk wordt. Eerst wordt de ondergrond volledig ontvet en daarna schuren wij het oppervlak zeer grondig. Als dit gedaan is komt er een plamuurlaag overheen, waarna de ondergrond nog een keer geschuurd wordt. Als laaste wordt de ondergrond opnieuw ontvet. Wij gebruiken alleen apparatuur wat stofafzuiging bevat, waardoor de overlast heel beperkt zal blijven.

Binnenshuis gebruiken wij alleen watergedragen lak wat oplosmiddelvrij is. We plakken alles netjes af wat niet gespoten hoeft te worden. De lak die wij gebruiken droogt vrij snel, dus wij kunnen meerdere lagen op een dag spuiten. Dit betekent ook dat bijvoorbeeld te trap maar een paar uur niet kan worden gebruikt. Aan het einde ruimen wij natuurlijk alles netjes op en kunt u weer heel lang genieten van uw nieuw gespoten lak!

Houtrot Sanering en Reparaties

Wij kijken bij Schildersbedrijf Chris Bakker naar het totale plaatje van uw woning, daarom zullen wij ook het timmerwerk van te voeren goed inspecteren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een deel van uw hout verrot is of dat het hout zacht is geworden in de loop der jaren. In dat geval kan u er voor kiezen om een deel (of geheel) van uw deuren of kozijnen te laten vervangen. Schildersbedrijf Chris Bakker zorgt ervoor dat u op lange termijn zo veel mogelijk onnodige kosten bespaard.

Dubbelglas Plaatsen

Wist u dat het plaatsen van dubbelglas u enorm veel kan opleveren? Niet alleen blijft het warmer in uw huis wat uw comfort verhoogt, de stookkosten van uw verwarming zullen aanzienlijk dalen. Dubbelglas plaatsen is een investering waarvan u de resultaten direct zal merken. Er zal beduidend minder tocht binnen komen en uw woning kan de warmte een stuk beter vasthouden. Zeker nu de huidige gasprijzen enorm stijgen, kan het plaatsen van dubbelglas een enorm slimme investering zijn.

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van dubbelglas waar over we u bij Schildersbedrijf Chris Bakker graag adviseren.

Natuurstenen dorpels/vensterbanken

Met trots presenteren we onze specialiteit: het ambachtelijk vervaardigen en plaatsen van natuurstenen dorpels voor deuren, vensterbanken en ramen. Elk stuk natuursteen wordt zorgvuldig uitgekozen en met de hand bewerkt om een dorpel te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een verfijnde uitstraling toevoegt aan uw huis.

Waarom kiezen voor onze natuurstenen dorpels?

  1. Unieke Elegante Afwerking: Onze dorpels worden met precisie en oog voor detail vervaardigd. Elke steen heeft zijn eigen kenmerkende patronen en kleurschakeringen, wat resulteert in een dorpel die een subtiel gevoel van luxe toevoegt aan uw entree.

  2. Meesterschap in Maatwerk: We begrijpen dat elk huis uniek is. Daarom bieden we maatwerkdiensten aan, waarbij we de afmetingen, vormen en afwerkingen aanpassen aan uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren.

  3. Tijdloze Duurzaamheid: Natuursteen staat bekend om zijn duurzaamheid en kan generaties lang meegaan. Onze dorpels zijn bestand tegen de tand des tijds en blijven onaangetast door weersinvloeden en dagelijks gebruik.

  4. Vakmanschap met Passie: Ons team van ervaren ambachtslieden is gepassioneerd over het creëren van hoogwaardige natuurstenen dorpels. We geloven dat onze liefde voor het vak terug te zien is in elk afgewerkt stuk.

Bent u klaar om een vleugje tijdloze schoonheid aan uw huis toe te voegen? Neem contact met ons op om uw ideeën en wensen te bespreken. Samen kunnen we een natuurstenen dorpel ontwerpen en plaatsen die de essentie van uw huis vastlegt en de eerste indruk onvergetelijk maakt.

Ervaringen

5.0
5/5

Chris heeft onlangs onze achtergevel geschilderd en houtwerk vervangen en gerepareerd. Ziet er erg mooi uit, zeer goed werk!

 

- Francisca Verheij
5.0
5/5

Ik ken inmiddels Chris Bakker 10 jaar toen hij 3 jaar geleden zijn
eigen bedrijf is gestart was het mij duidelijk dat hem zou gaan lukken.
Zijn kracht is niet alleen schilderwerk maar ook het bouwkundige wat
hierbij ook komt kijken slopen / timmerwerk / schilderen / overleg met opdrachtgever
En ook scherpe prijzen maken en hard werken zijn zijn ambities.
Leuke kerel om mee samen te werken met een eigen smaak en advies.

- Axel Grothausen - BNI Bussum
5.0
5/5

Top schilder werkt netjes en vakkundig. En een mooie prijs. Chris ook bedankt voor de kleine extra dingen die je voor me gedaan hebt.

- Petra Kruijmer

Voor degelijk en betrouwbaar schilderwerk.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen bij het leveren van het product, maar ook bij de service en de benodigde nazorg.

Of geef ons een belletje:

06-51470492

Stuur ons een e-mail of vraag een offerte aan!

Bij vragen of opmerkingen mag u ons natuurlijk ook altijd mailen.